Vores aktiviteter

Butik - godt genbrug til børn

toejsnor m toej

MØDREHJÆLPENS BUTIK I VEJLE ligger centralt placeret midt i Vejle by – tæt på Bryggen, Strøget og Trafikcentret – i FOLDEGADE 19, 7100 VEJLE.

Butikken er for alle, der ønsker at købe godt genbrug til børn.

I butikken sælges velholdt børnetøj, legetøj og udstyr til børn til priser, hvor alle kan være med. Overskuddet af salget går til Mødrehjælpens arbejde med at rådgive og støtte børnefamilier, der har det svært, samt til Lokalforeningens aktiviteter til gavn for børnefamilier i sårbare situationer i Vejle kommune.

Læs mere om butikken 

 

 

Babystartpakke

barnevogn

Lokalforeningen støtter gravide i Vejle kommune, der har brug for en hjælpende hånd  med en babystartpakke.

Babystartpakken indeholder nyvasket og fint babytøj, bleer og lidt legetøj fra vores butik. Vi laver pakker til begge køn og neutrale pakker.

Sundhedsplejerskerne i Vejle kommune vurderer, hvem der har behov for en babystartpakke. De udleverer et gavekort, der kan indløses til en babystartpakke i butikken, Foldegade 19, Vejle.

 

 

Gavekort til nybagte mødre

aktivitet dreng toej

På vegne af Mødrehjælpen Vejle lokalforening uddeler sundhedsplejerskerne i Vejle kommune et gavekort på  på 250 kr. til nybagte mødre i sårbare situationer.

Gavekortet er til brug i vores butik.  

 

 

Den rullende kagemand

kagemaend

Den rullende kagemand er en hjælp til at holde børnefødselsdag (3-14 år) og kan søges af forældre i sårbare situationer i Vejle kommune. Fødselsdagshjælpen gør det muligt at holde en traditionel børnefødselsdag.
Ønsker du hjælp til dit barns fødselsdag, kan du få yderligere information og ansøgningsskema i vores butik eller Klik her for at læse mere om den rullende kagemand

 

 

Ture og arrangementer

dreng og pige

Vi arrangerer éndagsudflugter for børnefamilier i sårbare situationer Vejle kommune. Turenes mål kan veksle, men transport, frokost og indgangsbillet vil blive betalt af lokalforeningen.

Vi har løbende arrangementer, f.eks. biografture for børnefamilier, der har behov for en billet til en hyggelige børne- eller familiefilm.

 

 

Natur og familie

barnevogn

Vi tilbyder Natur & Familie aktiviteter, og alle børnefamilier, der har lyst til at få nye venner og sjove oplevelser i naturen, er meget velkomne.

Vi går på oplevelse i lokalområdet, og lader os inspirere af den omkringliggende natur og de muligheder den byder på, lige fra skovens vilde natur til byens grønne oaser.

Frivillige fra lokalforeningen planlægger turene. og vi tilbringer nogle hyggelige timer sammen med fokus på naturen og være sammen med andre børn fra alle sociale og kulturelle baggrunde.

Persondatapolitik

2021 | Mødrehjælpen - Vejle lokalforening - Hjemmeside af BechTech