Butik - godt genbrug til børn

butikken 001

Mødrehjælpens butik i Foldegade 19, 7100 Vejle ligger centralt placeret midt i Vejle by – tæt på Bryggen, Strøget og Trafikcentret.

Vi har følgende åbningstider:

  • Mandag-fredag kl. 10-17
  • Lørdag kl. 10-13

 Butikken er for alle, der ønsker at købe godt genbrug til børn:

  • Børnetøj 
  • Legetøj
  • Udstyr til børn

 

Kvalitet og gode priser

Alt det, vi sælger er rent og pænt og til priser, hvor alle kan være med, så du vil helt sikkert føle, at du gør en god handel, når du besøger vores butik, og vi hjælper meget gerne med at finde det, du søger! I vores hyggelige butik har vi et lille hjørne, hvor du kan få en snak og/eller amme dit barn. Vi har også et lille legehjørne, og der er mulighed for at varme en flaske og skifte til en ren ble.

 

Vil du donere?

Ligger du inde med overskydende pænt og velholdt børnetøj, intakt legetøj og udstyr, tager vi med glæde imod det i butikken. Du kan evt. aflevere i åbningstiden til Mødrehjælpens butik, Foldegade 19, 7100 Vejle eller ringe for nærmere oplysninger på tlf. 50 58 52 12 eller sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Alt, hvad der afleveres i butikken, bliver genbrugt. Det bedste går videre til salg, mens det, der ikke sælges, bliver sendt til lande, hvor der er mangel på tøj.

 

Hvad sker med overskuddet?

Overskuddet af salget går til Mødrehjælpens arbejde med at rådgive og støtte børnefamilier og gravide, som har det svært,  samt til Lokalforeningen Vejles aktiviteter til gavn for børnefamilier og gravide i sårbare situationer i Vejle kommune.

 

Vil du være frivillig?

Vi mangler flere "frivillige hænder" til butikken, og er du over 18 år og har tid, lyst og overskud til at give en håndsrækning, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller henvend dig i butikken i åbningstiden.
På gensyn i Mødrehjælpens butik  - Foldegade 19, 7100 Vejle.

Tlf. 50 58 52 12

 

Persondatapolitik

2021 | Mødrehjælpen - Vejle lokalforening - Hjemmeside af BechTech